Consensus (Summit)

Consensus (Summit) wiki, Consensus (Summit) history, Consensus (Summit) review, Consensus (Summit) facts Consensus (Summit) news, what is Consensus (Summit) Consensus (Summit) wikipedia
Consensus (Summit) information, Consensus (Summit) definition, Consensus (Summit) timeline, Consensus (Summit) location

Consensus is a blockchain summit built by CoinDesk ​ focused on nurturing the distributed ledger technology community. [3] Consensus 2018 will feature 250+ speakers and 4,000+ attendees from the leading industry startups, investors, financial institutions, enterprise tech leaders, and academic and policy groups who are building the foundations of the blockchain and digital currency economy. [2] Upon sale, one ticket to CoinDesk's Consensus three-day conference in New York City can cost roughly $2,000. Well over 4,000 are expected to attend, up from 2,700 attendees last year. So at a minimum, the conference is likely bringing in $8 million.

Notable Speakers

2018:

Name Company
Jack Dorsey Stripe
Erik Voorhees ShapeShift
Jed McCaleb Stellar, Ripple
2018 Schedule - Speakers and Events
Sunday May 13 to Wednesday May 16
SUN MAY 13
2:00 PM
2:00 PM - 5:00 PM / 3 HOURS
REGISTRATION
MON MAY 14
7:00 AM
7:00 AM - 8:30 AM / 1 HOUR, 30 MINS
BREAKFAST
AMERICAS HALL
7:00 AM - 7:00 PM / 12 HOURS
REGISTRATION
8:30 AM
8:30 AM - 8:50 AM / 20 MINS
OPENING REMARKS & STATE OF BLOCKCHAIN
GRAND BALLROOM
8:50 AM
8:50 AM - 9:00 AM / 10 MINS
BLOCKCHAIN WEEK NYC KICK-OFF
GRAND BALLROOM
9:00 AM
9:00 AM - 9:10 AM / 10 MINS
STATE OF THE BLOCKCHAIN WORLD
GRAND BALLROOM
9:10 AM
9:10 AM - 9:40 AM / 30 MINS
FIRESIDE CHAT WITH DON TAPSCOTT + FEDEX
GRAND BALLROOM
9:40 AM
9:40 AM - 10:20 AM / 40 MINS
REMARKS BY JIM BULLARD, FOLLOWED BY A CONVERSATION WITH DIANE BRADY
GRAND BALLROOM
10:20 AM
10:20 AM - 11:00 AM / 40 MINS
NETWORKING BREAK
11:00 AM
11:00 AM - 11:10 AM / 10 MINS
NEW ALCHEMY: THE NEW ICO PROCESS
TRIANON BALLROOOM
11:00 AM - 11:40 AM / 40 MINS
EQUITY OR COINS?
11:00 AM - 11:40 AM / 40 MINS
HOW GOVERNMENTS USE THE TECHNOLOGY
11:00 AM - 11:40 AM / 40 MINS
THE TOKEN ECONOMY
11:00 AM - 12:00 PM / 1 HOUR
SPONSORED BY IBM: START, ACCELERATE AND INNOVATE YOUR BLOCKCHAIN JOURNEY
REGENT PARLOR
11:00 AM - 12:30 PM / 1 HOUR, 30 MINS
SCALING, LAYER 2 AND CRYPTOGRAPHIC INNOVATIONS
MERCURY BALLROOM
11:15 AM
11:15 AM - 11:25 AM / 10 MINS
RIPIO: BOOSTING BLOCKCHAIN TOGETHER: RCN, DECENTRALLAND AND BANCOR
TRIANON BALLROOOM
11:30 AM
11:30 AM - 11:40 AM / 10 MINS
AGRELLO: GET RID OF YOUR LAWYERS!
TRIANON BALLROOOM
11:40 AM
11:40 AM - 11:50 AM / 10 MINS
BREAK
11:45 AM
11:45 AM - 11:55 AM / 10 MINS
GECKO GOVERNANCE: CRYPTO 1 - THE GOVERNANCE TOKEN
TRIANON BALLROOOM
11:50 AM
11:50 AM - 12:00 PM / 10 MINS
BLOCKCHAIN GOVERNANCE: BERMUDA PREMIER ON PIONEERING WORK TO ATTRACT FINTECH
11:50 AM - 12:30 PM / 40 MINS
FIRST THE REST, THEN THE WEST?
11:50 AM - 12:30 PM / 40 MINS
MINING BOOM
12:00 PM
12:00 PM - 12:30 PM / 30 MINS
BLOCKCHAIN GOVERNANCE - A LEGISLATOR'S PERSPECTIVE
12:30 PM
12:30 PM - 1:30 PM / 1 HOUR
LUNCH
AMERICAS HALL
1:30 PM
1:30 PM - 2:10 PM / 40 MINS
CHANGED FACE OF ID
GRAND BALLROOM WEST, 3RD FLOOR
1:30 PM - 2:10 PM / 40 MINS
REAL PROPERTY
TRIANON BALLROOOM, 3RD FLOOR
1:30 PM - 2:10 PM / 40 MINS
THE RACE TOWARDS INTEROPERABILITY
GRAND BALLROOM EAST, 3RD FLOOR
1:30 PM - 2:30 PM / 1 HOUR
SPONSORED BY PERKINS COIE: DIGITAL ASSET CUSTODY FOR INSTITUTIONAL PLAYERS
REGENT PARLOR
1:30 PM - 3:50 PM / 2 HOURS, 20 MINS
ALL KINDS OF FUNDS
MERCURY BALLROOM
2:10 PM
2:10 PM - 2:20 PM / 10 MINS
BREAK
2:20 PM
2:20 PM - 2:30 PM / 10 MINS
INTRODUCTION TO GLOBAL JURISDICTIONS
GRAND BALLROOM EAST, 3RD FLOOR
2:20 PM - 3:00 PM / 40 MINS
CONTENT MONETIZATION AND TRUE NET NEUTRALITY
GRAND BALLROOM WEST, 3RD FLOOR
2:20 PM - 3:00 PM / 40 MINS
SECURE, DECENTRALIZED CONNECTED CAR NETWORKS
TRIANON BALLROOOM, 3RD FLOOR
2:30 PM
2:30 PM - 2:40 PM / 10 MINS
TOTLE: DECENTRALIZED CRYPTO TRADING DOESN'T HAVE TO SUCK
RENDEVOUS TRIANON, 3RD FLOOR
2:30 PM - 3:00 PM / 30 MINS
GLOBAL JURISDICTIONS
GRAND BALLROOM EAST, 3RD FLOOR
2:45 PM
2:45 PM - 2:55 PM / 10 MINS
SWEETBRIDGE: THE GATEWAY TO SWEETBRIDGE'S ECONOMY OF POSSIBLE
RENDEVOUS TRIANON, 3RD FLOOR
2:45 PM - 3:45 PM / 1 HOUR
SPONSORED BY DELOITTE: BREAKING BLOCKCHAIN OPEN: ENTERPRISE ATTITUDES & INVESTMENTS
REGENT PARLOR, 2ND FLOOR
3:00 PM
3:00 PM - 3:10 PM / 10 MINS
ATUM CHAIN: FUTURE OF DEX
RENDEVOUS TRIANON, 3RD FLOOR
3:00 PM - 3:10 PM / 10 MINS
BREAK
3:10 PM
3:10 PM - 3:50 PM / 40 MINS
ADAPTED FINANCIAL INFRASTRUCTURE
GRAND BALLROOM WEST, 3RD FLOOR
3:10 PM - 3:50 PM / 40 MINS
ADVANCES IN PRIVACY AND CONFIDENTIALITY
GRAND BALLROOM EAST, 3RD FLOOR
3:10 PM - 3:50 PM / 40 MINS
ON-DEVICE KEY MANAGEMENT
TRIANON BALLROOOM, 3RD FLOOR
3:15 PM
3:15 PM - 3:25 PM / 10 MINS
ELEMENT GROUP: HOW TO BUILD A SAFE, COMPLIANT AND USER-ORIENTED ICO
RENDEVOUS TRIANON, 3RD FLOOR
3:30 PM
3:30 PM - 3:40 PM / 10 MINS
ATONOMI: PROTECTING IoT WITH ATONOMI NETWORK
RENDEVOUS TRIANON, 3RD FLOOR
3:45 PM
3:45 PM - 3:55 PM / 10 MINS
WIBSON: PERSONAL DATA IS DEAD. LONG LIVE PERSONAL DATA
RENDEZVOUS TRIANON, 3RD FLOOR
3:50 PM
3:50 PM - 4:00 PM / 10 MINS
ANNOUNCING THE MIT BLOCKCHAIN SYSTEM ALLIANCE
TRIANON BALLROOOM, 3RD FLOOR
3:50 PM - 4:30 PM / 40 MINS
NETWORKING BREAK
4:00 PM
4:00 PM - 4:10 PM / 10 MINS
PUNDI X: HOW TO MAKE BLOCKCHAIN-BASED TRANSACTIONS ACCESSIBLE FOR MAINSTREAM CONSUMERS
RENDEVOUS TRIANON, 3RD FLOOR
4:00 PM - 5:00 PM / 1 HOUR
SPONSORED BY MICROSOFT: AZURE BLOCKCHAIN – CREATE AND DEPLOY MULTI-PARTY APPLICATIONS WITH AZURE BLOCKCHAIN WORKBENCH
REGENT PARLOR, 2ND FLOOR
4:15 PM
4:15 PM - 4:25 PM / 10 MINS
VERTALO: INTRODUCING VERTALO - A VERIFIABLE ACADEMIC AND EMPLOYMENT GRAPH
RENDEVOUS TRIANON, 3RD FLOOR

All information for Consensus (Summit)'s wiki comes from the below links. Any source is valid, including Twitter, Facebook, Instagram, and LinkedIn. Pictures, videos, biodata, and files relating to Consensus (Summit) are also acceptable encyclopedic sources.
Other wiki pages related to Consensus (Summit).
QmbJ2GosxXbDNSrmJ77X68g8osAYoqRy5EjW2g3YMn13fY